Trädgårdsringar

2016 hade vi i kretsen våra första trädgårdsringar. Är du sugen på att vara med i en ring 2017?

Upplägget bygger på att (ca) fyra trädgårdar bildar en egen ring. Dessa fyra kan bestå av olika typer av trädgårdar, till exempel Samlarträdgården, Nybörjarträdgården, Den lilla trädgården, Den stora trädgården, Vattenträdgården, Kaosträdgården etc. Meningen är att man träffas i varandras trädgårdar för att diskutera, ge varandra tips, inspiration och idéer i en mindre grupp. Även så kan man se det som ett tillfälle att visa sin trädgård i ett mindre sammanhang än de öppna trädgårdarna på sommaren. Det kommer säkert också bli utbyte av tankar över en kopp kaffe. Inom ”ringen” bestämmer deltagarna själva när sammankomsterna och hur upplägget skall vara.

Är du intresserad av att delta i en sådan ring? Anmäl dig då och ange kortfattat några ledord för din trädgården, var den finns geografiskt och vad du är nyfiken på. De olika trädgårdsringarna sätts sedan ihop efter bästa förmåga och presenteras för deltagarna.

Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse, hör då av dig till Elisabeth Lietha elisabeth_lietha@hotmail.com, 0736-730415